Ebéd
2016-09-02

2016. szeptember 36. hét

  Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

Tízórai

Tea
Májusi csemege
felvágott
Margarin
Félbarna kenyér
1,6,7

Tej
Sárgarépás margarinkrém
Zabpelyhes kenyér
1,7

 

Kakaó
Kornspitz
1,7,11

 

Tea
Főtt virsli
Mustár
Rozsos kenyér
1,6,7,10
Tej
Kakaós kalács
1,7
Ebéd Virslis lencseleves
Túrós metélt
Szilva
1,3,6,7,9,10
Fahéjas szilvaleves
Brokkolis csirkemell
Tört burgonya
Alma
1,7
Húsleves
Főtt hús
Gyümölcsmártás
Kuszkusz
1,3,7,9
Nyári zöldségleves
Sertéssült
Paradicsomos káposzta
Rozsos kenyér
1,3,9
Francia hagymaleves
Rántott tőkehal
Kukoricás rizs
Tartármártás
Szilva
1,3,4,7
Uzsonna


 

Sonkakrém
Rozsos kenyér
Uborka
1,3,6,7,10

Számított sótartalom/ nap/fő/g 2

Füstölt sajt
Margarin
Félbarna kenyér
Zöldpaprika
1,7

Számított sótartalom/ nap/fő/g 2

Csirkemájpástétom
Tökmagos kenyér
Paradicsom
1,7,10

Számított sótartalom/ nap/fő/g 1,70

 

Almás gyömbéres céklasaláta
Korpás zsemle
1,7

 

Számított sótartalom/ nap/fő/g 1,90

Kefir
Korpás kifli
1,7

 

Számított sótartalom/ nap/fő/g 1,95

Allergének:1. Gabonák, amelyek glutént tartalmaznak, 2. Rákok és abból készült termékek, 3. tojás és azokból készült termékek 4. Halak és azokból készült termékek 5. Földimogyoró és abból készült termékek, 6. Szójabab és abból készült termékek 7. Tej és tejtermékek, beleértve a laktózt, 8. Diók, mogyorók és abból készült termékek, 9. Zeller és abból készült termékek, 10 Mustár és abból készült termékek, 11. Szezámmag és abból készült termékek 12.Kén-dioxid és szulfátok-10mg/kg konc. esetén, 13. Csillagfürt és abból készült termékek, 14. Puhatestűek és abból készült termékek