Egry ovi Egry ovi Egry ovi Egry ovi Egry ovi Egry ovi Egry ovi Egry ovi

Add a kezed alapítvány

ADD A KEZED ALAPÍTVÁNY

Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda Veszprém, Egry J. u. 55.
A Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda nevelőtestülete külön figyelmet fordít arra, hogy a helyi adottságok figyelembevételével a legmagasabb szintű feltételeket és legideálisabb környezetet biztosítsa a gyermekek számára. Ennek megvalósításához kíván anyagi segítséget nyújtani közhasznú alapítványunk, mely 1994-ben kezdte meg tevékenységét.

Az elmúlt évek során a szülők és támogatóink segítségével sikerült olyan bútorokat, berendezési tárgyakat vásárolnunk, amelyekkel korszerűbbé, otthonosabbá, színesebbé és esztétikusabbá tehettük csoportjainkat.

Aminőségi nevelőmunka megvalósításához képességfejlesztő játékok, eszközök, biztonságosabb udvari fajátékok beszerzésére, meseszoba berendezésére volt lehetőségünk.

Büszkeségünk a 2004-ben kialakított sószoba, amely a szülők összefogásával valósulhatott meg. A kuratórium külön gondot fordít a működés fenntartására, és ennek érdekében az anyagi feltételek folyamatos biztosítására.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, továbbra is feladatunknak tekintjük a Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvodában folyó nevelőmunka támogatását, mind az eszközbeszerzések, mind a délutáni elfoglaltságok, egyéb programok szervezése terén

Köszönjük, hogy évek óta megtisztelnek bizalmukkal minket. Bízunk abban, hogy eredményes tevékenységünk a jövőben is a Veszprémi Egry Úti Körzeti Óvoda óvodásait szolgálhatja.

Minden évben sokan gondolják úgy, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-ával hozzájárulnak elképzeléseink megvalósításához. Ezúton is szeretnénk megköszönni felajánlásaikat.

Az adójogszabályok alapján a továbbiakban is lehetőségük van arra, hogy a befizetendő adójuk 1 %-val támogassák fejlesztési elképzeléseinket. Ez Önöknek nem jelent egy fillér kiadást sem, hiszen az APEH a már befizetett adóból vonja le és utalja át nekünk novemberben ezt az összeget.

Kérem, amennyiben más szervezeteknek még nem kötelezték el magukat, ajánlják befizetett személyi jövedelemadójuk 1 %-át

 

Bankszámlaszám: 11748007-20102506-000000000

az ADD A KEZED ALAPÍTVÁNY 18916962-1-19 adószámára!

Köszönettel

Karfnerné Szabó Ibolya kuratórium elnöke

KÖZLEMÉNY Tájékoztatjuk Tisztelt Támogatóinkat, hogy az „Add a kezed” Alapítvány részére 2016.évben juttatott SZJA 1%-ból 331 101 Ft volt. Ezen összegből 2016 ban karácsonyi ajándék vásárlás valósult meg 200 000 Ft értékben. Támogatásukat ezúton is köszönjük!